Ronde van Zwitserland

De rit bestaat uit een lus van 457 kilometer die vier keer. In de Leiderstrui benoemt wie de favorieten voor de dagzege.


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling

Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen.

. Ook de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland biedt kansen aan aanvallers punchers of de klassementsrenners. Vorig jaar verzekerde Richard Carapaz zich van de eindzege. Op deze manier hoef je geen etappe te missen van deze spannende etappekoers.

De 85e editie van de Ronde van Zwitserland Frans. Deze Zwitserse rittenkoers is een onderdeel van de UCI World Tour. Voor veel vooraanstaande renners is dit dé voorbereiding op de Tour de France.

De 28-jarige renner uit Ronse lijkt zichzelf dit. Uiteraard wil jij geen enkele van de acht etappes missen van deze zware en spannende beproeving. Find the perfect Ronde Van Zwitserland stock photos and editorial news pictures from Getty Images.

Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van Zwitserland namelijk aan. 1 day agoDe Ronde van Zwitserland is de tweede grote voorbereidingskoers op de Ronde van Frankrijk. 17 hours agozondag 12 juni 2022 om 1235 De Ronde van Zwitserland gaat vandaag van start in Küsnacht een plaats op de oostoever van de Zürichsee.

Met de Eichenberg 3 km aan 74 en de Challpass 63 km aan 63 in de laatste vijftig kilometer zijn de sprinters in ieder geval kansloos. Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend. Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten.

Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit. De Zwitserse rittenkoers duurt vaak een dag of tien goed voor een halve grote ronde. Het peloton reed tijdens de eerste etappe vier keer een lus rondom Küsnacht.

Pronunciation of Ronde van Zwitserland with 1 audio pronunciation and more for Ronde van Zwitserland. Door zijn vele beklimmingen en haar tijdstip is de Ronde van Zwitserland een b. 16 hours agozondag 12 juni 2022 om 1234 Interview Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke.

Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. De wedstrijd is vooral bekend als een voorbereidingswedstrijd op de Tour de France. Wielrennen - Ronde van Zwitserland - 1964 - Gedetailleerde uitslagen.

Keuze van een seizoen. 12 hours agoDe eerste etappe in de Ronde van Zwitserland met aankomst in Küsnacht is gewonnen door Stephen Williams. How to say Ronde van Zwitserland in Dutch.

De Brit kan in de tweede rit mogelijk opnieuw meesprinten voor de zege al moet hij er dan wel voor zorgen dat andere snelle mannen niet met het peloton mee kunnen. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. De ronde duurt tm 19 juni.

Dit zijn de deelnemers de favorieten en het parcours van deze editie van de Ronde van Zwitserland. Vanaf de top van de Challpass volgt een. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een individuele tijdrit in Vaduz.

De Ronde van Zwitserland begon vandaag met een rit van 1776 kilometer. Elke ronde rondom Küsnacht bevatte twee klimmetjes waardoor de pure sprinters vandaag geen kans maakten. Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland.

1 Bekijk hier de gratis online live stream van de Ronde van Zwitserland vanaf zondag 12 juni 2022 tot en met zondag 19 juni 2022. De 26-jarige Brit van Bahrain Victorious won na een attractieve finale de sprint van een. Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes.

Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th. De Ronde van Zwitserland 2021 Foto. Heb je geen abonnement op dit kanaal.

De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. 12 hours agoStephen Williams Bahrain-Victorious heeft de openingsetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn palmares gezet. Met het klimmen en dalen in de Zwitserse bergen proberen de renners die laatste procentjes aan te scherpen.

Ook is deze Tour de Suisse op het internet via een livestream te bekijken. De Ronde van Zwitserland wordt jaarlijks in juni verreden. Titelverdediger was de Ecuadoraan Richard Carapaz.

Ronde van Zwitserland Tour de Suisse 12062022 - 19062022 Jaargang. Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour.

The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e. Wie een achtdaagse trektocht in Zwitserland organiseert kan maar beter zijn.

Ronde van Zwitserland 2022. 8 hours agoTV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022. Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden de klassementsmannen en.

10 hours agoDe Ronde van Zwitserland kende zondag met de ritwinst van Stephen Williams een verrassende winnaar. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. Ronde van Zwitserland klassement alles weergeven Ronde van Zwitserland zo 06 juni - zo 13 juni 2021 Het parcours.

De Ronde van Zwitserland wordt live op tv uitgezonden. Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTour. De wedstrijd maakte deel uit van de UCI World Tour 2022.

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de streep. Select from premium Ronde Van Zwitserland of the highest quality. Tour de Suisse werd verreden van 12 tot en met 19 juni 2022.

Alle etappes zijn live te zien op de Eurosport Player.


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan


Tour De Suisse Stage 2 Cycling Pictures Sky Photos Photo


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Suisse Road Bikes Riding Cycling


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel